Jag vet att jag är smal!

När jag provade mina sommarkläder så fick jag bekräftat vad jag hade oroat mig för.. Jag har vuxit ur alla mina kläder! Problemet är inte att jag har blivit för stor utan att jag har blivit för smal! Jag gick ner 10 kilo på ett år för att jag slutade träna och jag har jättesvårt att gå upp i vikt.

För mig är det enda alternativet att träna men jag har inte hittat nån träningsform som passar mig, förutom att promenera, men det bygger ingen kropp direkt! Jag hatar att skylla på min ansträngningsastma men jag tycker verkligen att det är jättejobbigt att få andningssvårigheter så fort jag blir andfådd och det spelar ingen roll att jag har Bricanyl.. Hitta något som tar bort obehaget, rethostan och smärtan i bröstet så skulle jag bli glad!

Jag är så trött på att höra hur smal jag är - tror inte folk att jag redan vet det? Jag har ju inte valt det själv! Jag kan verkligen inte gå upp i vikt, jag kan ju inte äta mer än att äta mig mätt! Dessutom äter jag hur mycket onyttigheter som helst och ändå händer ingenting!

Jag älskar sommaren men jag fasar verkligen bikinisäsongen! Jag avskyr blickarna! Alla vet hur fel det är att glo på en överviktig, men det verkar okej att glo på en underviktig? Alla vet att man inte säger till någon "Gud, vad fet du är!". Men att säga "Gud, vad smal du är!" verkar vara något man kan slänga ur sig hur som helst! Det är ju inte så att folk låter avundsjuka eller säger "Vilken snygg kropp du har" så jag känner mig verkligen förnedrad!

Så snälla jag ber, påminn mig inte om min undervikt, det vet jag redan!


Kommentarer
Postat av: Alex

Du är så snygg Therese, som du är! Skit i vad andra tycker. Hur man än ser ut så är det alltid nån som ska ha en åsikt om det!Du kanske kan gymma lite, bygga muskler med hjälp av vikter så du inte riktigt blir anfådd.KRAM

2011-04-21 @ 18:39:34
Postat av: Sanna

Jag förstår dig fullständigt, får också höra samma sak nästan jämt och ständigt, asjobbigt verkligen! Som sagt trots att man äter tillräckligt som man gör + lite till så hjälper det ingeting. Bara att skita i vad andra säger även om det är svårt. <3<3

2011-04-22 @ 21:14:46
URL: http://ekorreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0